Lieve dames!
yolanda-heijdelGelukkig zijn er in de persconferentie van afgelopen vrijdag de nodige versoepelingen doorgevoerd waaronder het weer mogen sporten.
Dat betekent dat we vanaf a.s. woensdag, 19 januari, weer zullen starten met de vaste Stay Away les van 19.30 tot 20.30. 
 
Wat betreft de cursussen was het lastiger beslissen. De verwachting is dat de besmettingscijfers de komende tijd hoog zullen oplopen al zullen we er vermoedelijk in de meeste gevallen niet al te ziek van worden. Maar de kans dat er tijdens de cursus afzeggingen zullen zijn in deze tijd is groot. De cursus is iets wat je op de eerste plaats voor jezelf doet maar ook wel een proces is wat je als groep aangaat. Ik wacht daarom liever nog een aantal weken met het vervolg van de cursus van 2021 en de start van de nieuwe 4 wekelijkse cursus tot we deze piek hebben gehad.
 
Bij deze de data van de cursussen even onder voorbehoud. Ik zal jullie informeren zodra deze definitief zijn:
–  vervolg 4 wekelijkse cursus van november 2021 op 9 en 16 maart (na de voorjaarsvakantie)
–  Start nieuwe 4 wekelijkse cursus op woensdag 23 maart t/m 13 april. 
Tijd cursus van 20.30 tot 21.45
 
Ik hoop de dames van de vaste les a.s. woensdag weer te zien. Voor de dames die nog niet eerder hebben meegedaan aan deze les is het altijd mogelijk een gratis proefles te komen volgen. De andere dames, heel graag tot ziens in maart en/ of april!
 
Heb je nog vragen/ opmerkingen hoor ik het graag. Of neem even contact op.
 
Alle goeds en blijf gezond! Hartelijke groet: Yolanda infinity-defense
IKMF/ Stay Away Nederland

—————————————————————————

Voor degenen die minder bekend zijn met het Stay Away programma. Stay Away is een zelfvededigingsprogramma vanuit de IKMF (international krav maga federation) speciaal ontwikkeld voor vrouwen en richt zich op hoe om te gaan met seksueel geweld en intimidatie. Krav Maga richt zich op de natuurlijke instincten van het lichaam waardoor het makkelijk aan te leren is. Meer informatie kun je vinden op:
https://www.kravmaga-ikmf.nl/specialisaties/vrouwen

Heb je nog vragen hoor ik het graag!

Adres
Gymzaal Colijnlaan
Colijnlaan 2
2613 VZ Delft
(Tussen de school en achterkant van het zwembad zit een metalen hekje. Deze moet je door om bij de gymzaal uit te komen).

Persoonlijke zorg dichtbij                                                                                                  Doel Delftand

Progamma Stay Away trainingen Den Haag en Delft

Stay Away is een Internationaal zelfverdedigingsprogramma voor vrouwen afkomstig uit het Krav Maga.
Als vrouw heb je immers vaak te maken met andere vormen van geweld dan mannen. Bij Stay Away train je technieken tegen de meest voorkomende aanvallen van seksueel geweld en krijg je handreikingen hoe je als vrouw nog meer in je kracht kunt staan.

Het programma bestaat uit een seminars, thema trainingen en een meer- wekelijkse cursussen. Het programma en technieken zijn gebaseerd op natuurlijke instincten en reacties van het lichaam waardoor het makkelijk aan te leren is. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van situaties uit het dagelijks leven waardoor het voor iedereen herkenbaar zal zijn. Naast fysiek trainen is er ook alle ruimte voor vragen en uitwisseling.  Je hoeft niet sportief of getraind te zijn om deel te kunnen nemen. Deelname is mogelijk vanaf 13 jaar.

Onderwerpen:

* Hoe kunnen we grenzen aangeven bij seksuele intimidatie en geweld?
* Hoe leren we (nog) beter luisteren naar onze intuïtie?
* Welke technieken kunnen we inzetten om onszelf te verdedigen tegen verschillende vormen van seksueel en/ of fysiek geweld

Delft:

In Delft zijn regelmatig nieuwe trainingen en curcussen.

Hartelijke groet! Yolanda – Infinity Defense
 
Ps: mocht je niet langer e-mails willen ontvangen van Infinity Defense laat het even weten!

—————————————————————————