fb: Het Stay away programma voor vrouwen

 

Losse trainingen op:

* Woensdag 10 juli van 20 tot 21.30: ‘Fight for defense’
Tijdens deze training wordt je uitgedaagd om je agressie in te zetten in verdedigingstechnieken en gaan we aan de slag met het vecht, vlucht en bevriezing reacties. Verder zal er extra nadruk liggen op trappen en stoten.

* Woensdag 18 sept van 20 tot 21.30: ‘Holiday is over’
De grote vakantie voorbij en iedereen is weer aan de slag. Een goed moment om met elkaar te trainen en technieken weer op te frissen of voor degenen die nog niet eerder het Stay Away programma hebben gevolgd een mooie kennismaking met de opzet van het programma. We behandelen o.a. zelfverdedigingstechnieken tegen slaan, vastpakken, verwurgingen en meetrekken

Start Stay Away 8 wekelijkse cursus

* Woensdagavond van 20 tot 21.30
op 2,9,16, 30 Oktober, 6, 13, 20, 27 November

Kosten
Losse les 12 euro
(10 euro voor de dames die eerder de cursus gevolgd hebben )
8 wekelijkse cursus 95 euro
(10% korting indien al eerder gevolgd)

Adres
Gymzaal Colijnlaan
Colijnlaan 2
2613 VZ Delft
(Tussen de school en achterkant van het zwembad zit een metalen hekje. Deze moet je door om bij de gymzaal uit te komen)

Opgeven kun je door een mail te sturen naar infinitydefense1@gmail.com


Persoonlijke zorg dichtbij                                                                                                  Doel Delftand


Progamma Stay Away trainingen Den Haag en Delft

Stay Away is een Internationaal zelfverdedigingsprogramma voor vrouwen afkomstig uit het Krav Maga.
Als vrouw heb je immers vaak te maken met andere vormen van geweld dan mannen. Bij Stay Away train je technieken tegen de meest voorkomende aanvallen van seksueel geweld en krijg je handreikingen hoe je als vrouw nog meer in je kracht kunt staan.

Het programma bestaat uit een seminars, thema trainingen en een meer- wekelijkse cursussen. Het programma en technieken zijn gebaseerd op natuurlijke instincten en reacties van het lichaam waardoor het makkelijk aan te leren is. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van situaties uit het dagelijks leven waardoor het voor iedereen herkenbaar zal zijn. Naast fysiek trainen is er ook alle ruimte voor vragen en uitwisseling.  Je hoeft niet sportief of getraind te zijn om deel te kunnen nemen. Deelname is mogelijk vanaf 13 jaar.

Onderwerpen:

* Hoe kunnen we grenzen aangeven bij seksuele intimidatie en geweld?
* Hoe leren we (nog) beter luisteren naar onze intuïtie?
* Welke technieken kunnen we inzetten om onszelf te verdedigen tegen verschillende vormen van seksueel en/ of fysiek geweld

Den Haag:

In Den Haag zijn regelmatig nieuwe trainingen en curcussen. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel naar:  06-14689606.

Delft:

In Delft zijn regelmatig nieuwe trainingen en curcussen. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel naar:  06-14689606.