yolanda-heijdel

Hallo allemaal!

 
Wat hebben we er lang op moeten wachten, al eerder gestart en weer gestopt, in spanning afgewacht maar dan is er toch eindelijk dat moment, het groene licht van weer mogen.
Vanaf 5 juni is er een verdere versoepeling van de maatregelen en mag er weer full contact getraind worden. Dat betekent dat we ook onze Stay Away lessen weer kunnen gaan aanbieden. Ik weet niet hoe het met jullie is maar ik heb het erg gemist.
 
Ik heb besloten om de start na de zomervakantie te laten plaatsvinden omdat de ervaring heeft geleerd dat de weken voor de zomervakantie altijd druk zijn en de opkomst meestal laag. Dat betekent dat de vaste Stay Away les op de woensdagavond weer van start gaat op 1 september. 
De eerste 4- wekelijkse cursus zal gehouden in oktober van woensdag 6 oktober t/m 27 oktober van 20.30 tot 21.45. De planning voor verschillende thematrainingen volgt nog.
 
Dus na de zomervakantie met zijn allen een frisse start en weer knallen met zijn allen! 
Maar….mochten er liefhebbers zijn die zolang niet willen wachten, let me know.
Als ik hier een aantal reacties van krijg start ik alsnog eerder en kunnen we wat mij betreft ook in de zomervakantie trainen 🙂
 
Voor de dames die nieuw zijn met de lessen en overwegen te starten nog even de kosten op een rijtje:
– Vaste woensdagavondjes van 19.30 tot 20.30 met strippenkaart, 10 x € 75 
– 4 wekelijkse cursus € 50
 
Voor nu wens ik iedereen een fijne zomer. Mocht je in de tussentijd vragen of opmerkingen hebben hoor ik het graag. En ik hoop iedereen heel graag te zien in september en/ of oktober!
 
Mede namens Marinus 
 
Sportieve en veilige groet! Yolanda Heijdel
 
Infinity Defense
IKMF/ Stay Away Nederland