Lieve dames!
Gelukkig zijn er in de persconferentie van afgelopen vrijdag de nodige versoepelingen doorgevoerd waaronder het weer mogen sporten.
Dat betekent dat we vanaf a.s. woensdag, 19 januari, weer zullen starten met de vaste Stay Away les van 19.30 tot 20.30. 
 
Wat betreft de cursussen was het lastiger beslissen. De verwachting is dat de besmettingscijfers de komende tijd hoog zullen oplopen al zullen we er vermoedelijk in de meeste gevallen niet al te ziek van worden. Maar de kans dat er tijdens de cursus afzeggingen zullen zijn in deze tijd is groot. De cursus is iets wat je op de eerste plaats voor jezelf doet maar ook wel een proces is wat je als groep aangaat. Ik wacht daarom liever nog een aantal weken met het vervolg van de cursus van 2021 en de start van de nieuwe 4 wekelijkse cursus tot we deze piek hebben gehad.
 
Bij deze de data van de cursussen even onder voorbehoud. Ik zal jullie informeren zodra deze definitief zijn:
–  vervolg 4 wekelijkse cursus van november 2021 op 9 en 16 maart (na de voorjaarsvakantie)
–  Start nieuwe 4 wekelijkse cursus op woensdag 23 maart t/m 13 april. 
Tijd cursus van 20.30 tot 21.45
 
Ik hoop de dames van de vaste les a.s. woensdag weer te zien. Voor de dames die nog niet eerder hebben meegedaan aan deze les is het altijd mogelijk een gratis proefles te komen volgen. De andere dames, heel graag tot ziens in maart en/ of april!
 

Heb je nog vragen/ opmerkingen hoor ik het graag. Of neem even contact op.

 
Alle goeds en blijf gezond! Hartelijke groet: Yolanda
infinity-defense – IKMF/ Stay Away Nederland