Beste leden!

Wederom slecht nieuws. Afgelopen vrijdag hebben we in de persconferentie te horen gekregen dat alles in Nederland dicht moet om 17.00 uur voor de komende 3 weken. Dit betekent dat we helaas onze Stay Away lessen en cursus voor dit jaar verder stop moeten zetten.

Cursus
Wat balen he dat we het eerste deel niet dit jaar nog kunnen afronden! We en met name jullie waren juist supergoed bezig!

Voor ons altijd genieten om te zien hoe ieder zich in die weken ontwikkeld en wat een energie en (girl) power er te zien is! Trots op jullie!

Maar we gaan het gewoon wat later afronden. Wanneer dit zal zijn is helaas nog niet te zeggen en zal afhangen hoe de maatregelen zich verder ontwikkelen. Zoals geschreven in de vorige mail zullen we voor de Stay Away cursus die nu draaide een extra les inplannen om zodoende even de kennis en vaardigheden op te frissen voordat we aan de laatste training met de mannen beginnen.

Het streven is om deze twee trainingen te houden op 12 en 19 januari en aansluitend de volgende 4 wekelijkse Stay Away cursus aan te bieden. Dus 26 januari t/m 16 februari. Zodra er meer duidelijkheid is zal ik de data vastzetten en jullie hierover informeren

Vaste les
De vaste les willen we het liefst weer direct in januari starten maar ook hiervoor geldt dat we zullen moeten afwachten wanneer we weer mogen.

Ik wil jullie alvast bedanken voor jullie geduld en begrip. Blijf gezond met zijn allen want dat is voor nu nog steeds het aller belangrijkste.

Namens het team van Infinity Defense! Hartelijke groet: Yolanda Heijdel Infinity Defense

IKMF/ Stay Away Nederland